Dolfijn Kracht

in de Digitale Leeromgeving van AfstandsInwijding.nl

15 Euro incl. Certificaat

Dolfijn Kracht Inwijding op Afstand 

SPECIALE BAND TUSSEN MENSEN EN DOLFIJNEN
De speciale band tussen mensen en dolfijnen en de bijzondere krachten die deze geweldige dieren bezitten zijn al sinds eeuwen bekend. Het zijn hele intelligente wezens die in eenheid leven, schatbewaarders van het licht op aarde en Master healers.

 

WAT IS DOLFIJN ENERGIE
Dolfijn energie bestaat uit een onnoemelijke hoeveelheid licht energie frequenties en alles wat door hen wordt aangeraakt transformeert naar hogere bewuste waarden.Deze energie bereikt ons, ongehinderd door tijd en afstand, moeiteloos en snel. Het wordt ons door hen toegezonden en bereikt ons zoals frequentiegolven van bijv. radio, TV en mobiele telefoon.

 

ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE
Deze frequenties zijn nog niet waarneembaar voor onze hersenen, maar ons bewustzijn en onze liefde opent zich steeds meer voor deze prachtige onvoorwaardelijke liefde die de dolfijnen naar ons sturen. De dolfijnen vragen ons compassie te hebben voor al wat is en om zonder oordelen en in overgave lief te hebben.

 DOLFIJN KRACHT INWIJDING OP AFSTAND
IN DIGITALE LEEROMGEVING AANVRAGEN

Deze inwijding ontvang je op afstand. Het volstaat om op het afgesproken tijdstip een rustige plek op te zoeken, comfortabel te gaan zitten of liggen en zo goed mogelijk te ontspannen.
Het is fijn om tijdens de inwijdingen een (geleide) meditatie op te zetten. Deze inwijding wordt vooral als liefdevol en mooi ervaren.

JE ONTVANGT INSTRUCTIES HOE JE DEZE INWIJDING DOOR KUNT GEVEN

In onze Digitale Leeromgeving ontvang je instructies en een handboekje in het Nederlands waarin allerlei toepassingen staan op het gebied van meditatie en healing.
In het handboekje staat ook beschreven hoe je deze inwijding door kunt geven aan anderen.

 

JE ONTVANGT EEN MOOI DIGITAAL CERTIFICAAT DOLFIJN REIKI
Na de inwijding ontvang je van ons een mooi digitaal certificaat dolfijn kracht.